What shall we have for dinner?


From every cooking- and baking magazine I rip out the recipes I like. When I have collected a huge pile I cut them out neatly and glue the recipes in the appropriate notebook. I never look forward to do this job. So I'm pretty satisfied that it is done again. It is worth the effort because I use these recipe-note-books quite often.

6 comments:

VANMARIEKE said...

Hahaha, dat is grappig.... Dat doe ik nou ook altijd! Er ligt nu een mega stapel, waar ik hoognodig eens aan moet beginnen....

Erna said...

Ziet er heel leuk uit al die receptjes en dan bij elkaar geplakt...ik bewaar ze nu in van die hoesjes in een ringband maar dat is echt niet handig...denk dat ik het ook een keer zo ga proberen!! Ik zie daar trouwens een recept tussen liggen van rabarber-aardbeienjam met gember! MOET je proberen! Ik heb er een stuk of 10 potten van gemaakt en bijna allemaal weggegeven en de reacties waren geweldig!!

Noni said...

Idem :)
Mn "kookboek" stamt nog uit de tijd dat ik thuis woonde en zo nu en dan recepten uit rondslingerende Allerhande's van mn moeder scheurde :)
Doe het nu eigenlijk ook nog steeds en ook ik lijdt onder de enOrme stapels reepjes papier die nog moeten worden ingeplakt, hihi!

Ria said...

Hi Kristel,
Dat doe ik ook! Ik heb zelf recepten die ik heb ingeplakt als kind (helaas is dat al meer dan 30 jaar geleden) en ik merk dat ik veel vaker mijn mappen dan mijn kookboeken gebruik.
En ik ben niet de enige, zo te zien aan de reakties.
Groetjes, Ria

floortje said...

heb diezelfde "vervelende" gewoonte...is inderdaad een hele klus, maar wel fijn om zo'n persoonlijk kookboek te hebben.

Pina said...

I like the idea very much but I think I am too lazy to start something like this.
I have lots of printed recipes from one of Slovenian websites but I just pile them up. Although I do mark those that were good ones and if there is anything that has to be improved.