From my parents garden

Tried a new recipe for preserving rhubarb. Rhubarb-marmelade with oranges and lemon. Sour, sweet and bitter, yummie. If you would like to try, send me an e-mail and I'll send you the recipe.

7 comments:

Jacoline (Lien) said...

Zou het heel graag willen proberen. heb net 4 rabarber planten in de tuin gezet. Zal moeten wachten tot het voorjaar denk ik voordat ik ze kan gaan gebruiken.

Knofje said...

Ziet er lekker uit en ook erg mooi bestempeld!

13mimosa said...

Absolutely gorgeous stamped labels - beautiful.

Katie said...

Dat klinkt heel erg lekker. Ik heb je een mailtje gestuurd voor het recept.

Marleen said...

Bedankt voor het recept. En het label heb ik nu pas goed bekeken, heel mooi gemaakt!

mia said...

Looks delicious

Cris Prates said...

I've been whilling to try some rhubarb for ages, since I read "Jamie at home", an interesting book with amazing pictures by Jamie. The thing is....There's no rhubarb in Brazil!