In pink

Yeah, my first drop for the Toy Society has been found! Little rainbow has found a new home with a three month old baby-boy. Time for another drop, another Rainbow. This afternoon we left it in the parking space of the local hospital.

6 comments:

Janina Modaal said...

ik vind dit echt zo een mooi initiatief!

Leuk dat je er zo volledig voor gaat!

Anonymous said...

Erg leuk idee en spannend ook of eea gevonden wordt! Ik heb met veel plezier de homepage van de Toy society gelezen!

FiloSophietje said...

de TS is hier precies goed de ronde aan het doen... :-)
onze knuffels zijn ook gemaakt en klaar om gedropt te worden... alleen de juiste locatie nog vinden. mag ik ook wel effe zeggen dat jou regeboogje héél mooi is. wie zou daar nou niet blij mee zijn

remember, kindness is contagious ;-)

floortje said...

leuk zeg...als de klussers bij ons thuis zijn verdwenen ga ik daar ook maar eens voor ...leuk initiatief.

Cris Prates said...

Wonderful! If I weren't so far...

li-lisette said...

Hou! Ik wordt hier helemaal hyper van... Ik had een paar manden geleden zo'n zelfde idee. Ik wil graag de wereld wat blijer maken, en kan dat kan ik alleen door de dingen te maken die ik doe, maar als je dat verkoopt, komt het bij mensen die anders wat anders zouden kopen, dus daar maakt het geen verschil. In de geest van bookcrossing (http://www.bookcrossing.nl/) waar ik juist over had gelezen, leek mij het een leuk idee om zo dingen in de stad achter te laten voor mensen... Maar zoals dat bij mij gaat zag ik tussen het idee en de uitvoering een boel leeuwen en beren... (mag dat wel, kan ik dingen gewoon in de stad ergens achter laten, hoe zorg ik dat het niet te nat en vies wordt, hoe weten mensen dat ze het mee kunnen nemen?) En toen kwamen er andere dingen tussen..

Maar: Jeuijjj! Dit ga ik dus ook doen!!!! Wat een geweldig initiatief!!