Blues

I promise, after this there won't be any posts about the birthdays of the girls for a while :-). Today is her real birthday. For the last time to daycare. She wanted the same hand-out as her big sister. So I varied on the flowerseeds-theme. This time we put forget-me-not-seeds in a small pocket. Accompanied by a felt forget-me-not-pin and a box of raisins. Again in a printed paper bag. Wednesday will be her first formal day in school and she is looking forward to it. So, do I.

10 comments:

moncherry said...

Wat superdesuper leuk! Geweldig idee!
Groetjes Monique

Anonymous said...

Van harte gefeliciteerd met je dochter!

Groetjes,
Manon

erika said...

Wat mooi!! Gefeliciteerd met je dochter, 4 jaar een echte grote meid nu!!

Lila Lime said...

Wat een leuke traktatie! En van harte gefeliciteerd!

Maryvonne said...

Wat een geweldige tractatie!
Mijn dochters zijn allebei in augustus jarig, dus kunnen niet op zaadjes tracteren. Maar wij hebben wel een keer een klein terracotta-potje met een herfstcrocusbolletje en uitleg gedaan.
Die viltenbroche is helemaal super!

kamielandodille@hotmail.com said...

Wat een leuk idee.
En Maryvonnes idee ga ik misschien pikken; de mijne zijn nl. ook in augustus jarig. En ik had ook al eens aan zaadjes gedacht maar ja, begin maar in augustus.

Helmi said...

Proficiat met je dochter, wat een leuke traktatie.

Raffie said...

Heb je hartstikke leuk gedaan zeg!
Ziet er echt heel mooi uit, en dan in zón leuk zakje met die houten pin! Je zal wel veel complimenten krijgen op de creche!

Anonymous said...

De broches zijn heel mooi geworden! En zoveel! Ik heb altijd heel veel zin in het maken van het voorbeeld, maar na nummer 10 heb ik er genoeg van. En hoeveel heb jij er gemaakt?!?

an said...

Prachtig weeral, echt waar!!