Mmmm

Making your own 'sun-dried' tomatoes is very easy. Pre-heat your oven to maximum temperature. Cut small tomatoes in half. Lay them on a baking-sheet with the cut side upwards. Spinkle with olive oil, salt, pepper and rosemary. Put the tomatoes in the middle of the hot oven and turn the oven off. Leave this overnight, without opening, to keep the heat in. When you wake up the next morning you will have delicious oven-dried tomatoes. I used them in a very tasty quiche. A recipe from the fantastic french magazine Elle a Table.

6 comments:

Marjolein said...

Dat ziet er goed uit! En wat heerlijk eenvoudig te maken, die gedroogde tomaatjes. Ik heb meteen op de link gekeken; heb jij het recept van de quiche met de tomaten en basilicum gemaakt?
Groetjes,
Marjolein

♥ Jantina van Veelen ♥ said...

Jummie!!

boomie said...

Ga ik zeker eens proberen! Wist niet dat het zo eenvoudig was...

Adriana said...

Oh, Yum!


groetjes Adriana

Sigrid said...

Klinkt nu al heerlijk!

Isabelle said...

I will try very soon, thanks for the recipe ... (I love this magazine too !!)