Textielmuseum VII

I couldn't stop myself from buying this wonderful object in the 'textielshop'. It's is part of a unique set of 50 pins, made from recycled glas and yarn. Designed by Willemijn de Greef. I fell in love with this piece.

8 comments:

Marijna said...

Hallo, ik volg je vandaag samen met Berthi en Helmi. Leuk zo'n blog sessie. Ik vind je broche erg mooi sie je gekocht hebt. Die sokken op het vorige p0laatje hangen daar leuk te hangen. Jammer dat ik niet in de gelegenheid ben om naar Tilburg te komen. Groetjes Marijna

Miek said...

Heb hem zien liggen . Prachtig!
Heb je telkens misgelopen ,maar heb wel samen met mijn zusje Helmi nog even met je moeder gesproken .
Leuke live berichten!
Grtjs Miek

anja said...

Een juweeltje.
Groetjes Anja

Helmi said...

Een geweldige keuze, wel moeilijk bij zoveel moois.
Zelf had ik al een tijdje de theedoeken van Job design op het oog. Het was een inspirerende ervaring wat ik niet had willen missen.
groetjes, Helmi

berthi said...

Prachtige aankoop heb je gedaan. Ik ben niet verder gekomen dan een aantal fraaie ansichtkaarten te kopen. Ik ga dus binnenkort maar eens terug naar het Textielmuseum.

Ik vond het erg leuk om je ontmoet te hebben! Het was een zeer geslaagde en inspirerende dag.

LiLi M. said...

Ik vond het leuk om gisteren met je kennis te maken en even te praten over het reporter van je eigen leven zijn. Pas toen ik weer beneden stond dacht ik dat het leuk geweest zou zijn als ik een foto van je gemaakt had al bloggend. Had die nu op mijn blog gestaan, onherkenbaar gemaakt met waas of snor ofzo (natuurlijk!). Leuke aanwinsten en leuke posten. Ik vond het de moeite waard, hopelijk volgende keer wel workshop of shopssss, Groetjes L.

Jantiene said...

Ik vond het super dat je er was gisteren, samen met Helmi en Berthi. Live bloggen werkt! Bedankt!

MUS said...

was er ook onlangs. fijn museum. prachtige tentoonstelling van lam de wolf (waar we helaas niet mochten fotograferen…). en me in de shop ook heerlijk zitten verlekkeren