Greedy

When we were in Sweden, Floortje took me to this fantastic shop for kids clothes: Polarn o. Pyret. Beautiful basics in fantastic colours, perfect fitting and reasonably priced. I also like the fact that a lot of pieces are unisex. I love these trousers for example. Plain and simple. Just as I like it. Unfortunately Polarn only delivers in Sweden, the UK and USA. But I'm so lucky to have a contact close to one of their shops ;-D

4 comments:

Marieke said...

Inderdaad mooi! Toch een (oprecht) vraagje: vinden jouw dochters dit soort kleren zelf ook mooi? Wat doe je als ze vragen om roze tule rokjes of t-shirts met tinkerbell? Ik probeer de kledingkast er ook zoveel mogelijk vrij van te houden, maar ze kiezen meestal toch de combinaties die ik zelf niet zo mooi vind. Ik vind dat stiekem ook wel leuk, dat ze doen wat ze zelf willen (en niet wat ik wil). Hoe ga jij daarmee om?

vlijtig said...

Ik ben misschien best streng. Er ligt gewoon geen roze/tuttige kleding in hun kast. Wel een tule rokje bv, maar niet in roze, maar donkergrijs. De oudste is ook al voorbij de roze fase. Ik laat ze vaak 's avonds 1 kledingstuk uitkiezen. En dat completeer ik dan naar mijn smaak.

Marieke said...

Dat klinkt als een slim idee. Weet niet of ik dat nog ingevoerd krijg hier. Ik had me altijd voorgenomen mijn kinderen niet te veel inspraak te geven in hun kledingkeus, maar het lukt me niet. Zo zonde als je iets leuks koopt dat ze pertinent niet aan willen. Ik heb wel ontdekt: als ik zelf iets maak, trekken ze het graag aan! Dus als je nog tips hebt voor leuke patronen van rokjes of jurkjes, houd ik me aanbevolen. Graag simpel, want ik ben een beginner! Dank voor je leuke blog overigens, ga zo door.

vlijtig said...

marieke, stuur me even een e-mailtje met jouw e-mailadres...