Do you know?
The local thrift-store was good to me again. 22 small baking-tins for almost nothing. It is clear where the ones on the left are for (can anyone recommand a smooth cake-recipe suitable for these small tins?). But the tins on the right are too small for cakes. They're about 8x6x1,5cm (lxwxh). Do you know what to make with these?
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
14 comments:
chocolaatjes?
Hihi dacht ook het eerst aan chocolaatjes, marsepein of (dril)pudding?
of eigenlijk voor in een poppenhuis?
Ik zou zeggen minder ei = compacter.
Possibly little jellies?
chocolaatjes!!!!!!!!!
Die kleine vormpjes zijn volgens mij inderdaad voor chocolaatjes, wel heel goed invetten met olie.
En als je een cake maakt met amandelspijs erdoor dan komt het makkelijker uit de vormpjes.
Dus 250 gram boter met 250 gram suiker en 250 gram amandelspijs goed loskloppen, daar 5 eieren door en dan 250 gram zelfrijzend bakmeel erdoor. De bakvormpjes goed invetten met boter en even bestuiven met bloem. Enjoy!
I don't speak dutch, but I can read chocolate, which is exactly what I think. I bought some very cheap ones a few years ago and they look just like that, very shallow.
Pralines maybe?
Super cute! I'm a cake kind-of-gal, so I've got to say cupcakes! :)
to use them as a wall decoration ...
het zijn puddingvormpjes, hele mooie oude zo te zien.
of botervormpjes?
ik heb ze heel lang geleden in de keuken op een raamlijst gespijkerd, zo n rijtje onder elkaar stond erg leuk :). simona
Post a Comment