Do you know?

The local thrift-store was good to me again. 22 small baking-tins for almost nothing. It is clear where the ones on the left are for (can anyone recommand a smooth cake-recipe suitable for these small tins?). But the tins on the right are too small for cakes. They're about 8x6x1,5cm (lxwxh). Do you know what to make with these?

14 comments:

Miss Stik said...

chocolaatjes?

Dragon Watcher said...

Hihi dacht ook het eerst aan chocolaatjes, marsepein of (dril)pudding?

Ballee said...

of eigenlijk voor in een poppenhuis?

Knofje said...

Ik zou zeggen minder ei = compacter.

Pearly Queen said...

Possibly little jellies?

floortje said...

chocolaatjes!!!!!!!!!

Maryvonne said...

Die kleine vormpjes zijn volgens mij inderdaad voor chocolaatjes, wel heel goed invetten met olie.
En als je een cake maakt met amandelspijs erdoor dan komt het makkelijker uit de vormpjes.
Dus 250 gram boter met 250 gram suiker en 250 gram amandelspijs goed loskloppen, daar 5 eieren door en dan 250 gram zelfrijzend bakmeel erdoor. De bakvormpjes goed invetten met boter en even bestuiven met bloem. Enjoy!

Victoria said...

I don't speak dutch, but I can read chocolate, which is exactly what I think. I bought some very cheap ones a few years ago and they look just like that, very shallow.

Pina said...

Pralines maybe?

Wild Sparrow said...

Super cute! I'm a cake kind-of-gal, so I've got to say cupcakes! :)

isabelle said...

to use them as a wall decoration ...

Storm op Zolder said...

het zijn puddingvormpjes, hele mooie oude zo te zien.

tantehilde said...

of botervormpjes?

simona said...

ik heb ze heel lang geleden in de keuken op een raamlijst gespijkerd, zo n rijtje onder elkaar stond erg leuk :). simona