Late

The girls were complaining about not getting a real easter breakfast or lunch. And they had reason to. This mother had too much on her mind last weekend. So, I made it up to them and served them an easter lunch when they came home from school yesterday. With painted eggs (for next year), chocolate eggs, easter bread and a butterlamb. They were satisfied. So were the lucky friends that they brought home to play with

4 comments:

LA Love said...

Wauw, dat zijn een partij mooie eieren! Hier hebben wij het gedaan met een enkele paasboterham. Daarna stond eieren zoeken op de planning, maar dat hebben we maar geskipt ivm het mooie weer. De kinderboerderij en de waterspeeltuin waren een beter plan. :)

noflik nifelje said...

Als je er even alle tijd en aandacht voor hebt smaken de eieren veel lekkerder en zijn ze véél mooier, ookal is het dan misschien een dagje later...Ze zien er mooooiiii uit!!
groeten Petra

Petra said...

Sometimes it snows in April, een liedje van Prince, is door Maarten van Roozendaal vertaald als Kerstmis in April. Dus je bent er nog snel bij, eigenlijk...

The Dutch Girl said...

Ik trachtte Ryan van de week het boterschaapjes concept uit te leggen. Hij snapte het niet helemaal. Ergens heb ik een vormpje, maar vanwege onze zoveelste verhuizing zit dat "in een doos." Dat zal ik vast nog vaak zeggen de komende tijd. Ik kan hem nu in ieder geval een plaatje laten zien.