Love the colour

I love growing and preserving fruits and vegetables. But it doesn't mean that I always feel like to process when the crop is ready for harvesting. For a while already I was hearing the rhubarb saying to me that it needed to be picked. So when I saw cheap strawberry's at the market I finally decided this would be the day. Rhubarb and strawberry's is a proved combination for jam. Recipe to be found here in english or here in dutch.

7 comments:

Lila Lime said...

O jaaa, heerlijk! Ik maak ook altijd jam in de zomer, om er daarna tot ver in de winter van te kunnen genieten.
Enjoy!

kamielandodille@hotmail.com said...

Dank je. Een rabarberrecept had ik net nodig!

Marjolein said...

Heerlijke combinatie en mooie labels en stempel!
Groet!

Iris said...

Leuk, die labels erbij!

Suus Geniet said...

En jam maken kan je ook nog! Ziet er heerlijk uit! Fijn weekend!

Petra said...

Mooi rabarberblad op het label. Wij hebben ook het hele jaar eigen gemaakte jam. Opa is onze leverancier. Favoriet: mix van zwarte bessen, rode bessen, bramen en aardbei.

Maryvonne said...

Hoi Kristel,

ik vries de rabarber ook vaak in, gewoon in kleine stukjes gesneden en ongekookt, kan je later altijd nog zien wat je er mee doet! Een lekkere crumble, chutney of toch in de jam!