What to do with...

We wanted to make one of our favourite dish Ku Lu Yuk. When I wanted to buy a pineapple at the supermarket, they were two for the price of one. What to do with the other one? Since we are in the jam-making season I made jam (in dutch) from it. Very, very sweet. Not for me. But luckily my dad loves sweet jams. I will probably try pineapple-relish or chips next time this 'problem' occurs.

4 comments:

petra said...

njummie, en wat een mooi kaartje heb je eraan gemaakt!

floortje said...

dat ziet er goed uit..dank voor je tip over het zakgeld. misschien moeten wij dat dus ook maar doen.

Anonymous said...

Mijn jam van ananas maak ik met 1 kilo fruit en 300 gram suiker, 2 uitgeperste limoenen en 1 vanillestokje. Een nachtje laten staan om alle smaken in te laten trekken en dan koken met Marmello nr. 2. Zoet maar niet te zoet, een aanrader!

MondaysMilk said...

geweldig met dat kaartje!