Good looks

We never use our bread machine for baking bread. But very often we make dough in it. After 1h20 the risen dough is ready for whatever you want to do with it. Pizza for example or focaccia. Or this cinnamon-sugar-pull-apart-bread. On my to-do list for a while. Would have made it much earlier knowing how easily made and tasty it is!

6 comments:

Anna-R said...

Dit ziet er echt heel erg leuk en lekker uit! Ga ik ook een keer maken. Heerlijk voor een lazy sunday morning!!!!

Anonymous said...

Hoi kristel, hoe heb jij de "cups" vertaald naar grammen? Gr. Marielle

Jos van KloskaCreAtief! said...

Oh heerlijk, kan niet wachten om deze te maken. wat ziet dat er lekker uit!

FunkySteph said...

Hello,
I discovered your blog recently and the visit was pleasant. This bread is also now on my to-do list ;-)

vlijtig said...

Marielle, ik reken de cups niet om, maar neem een gemiddeld koffiekopje (groter dan senseo, kleiner dan een mok) om de ingredienten af te meten. Op veel maatbekers staat trouwens ook een cups-aanduiding.

Pascale said...

Waw! Dit ziet er geweldig uit! Dit moet ik echt proberen want mijn beide meisjes zijn cinnamon-lovers - ik breng regelmatig voor hen een 'brioche à la cannelle' mee, een zaterdagse specialiteit bij de bakker om de hoek...