Blueberry's, cardemom, cinnamon, almond...

I borrowed 'a piece of cake' from the library, but I would love to own this book. So many delicious recipes. Look at the blueberry buns we made this weekend. And yes, they taste as good as they look. I couldn't find this particular recipe, but you can find others on the site of Swedish Leila.

5 comments:

Anonymous said...

Mmmm, heb dit boek nu voor de 2e keer te leen van de bieb. En is er inderdaad 1 om te hebben. Hier oa koekjes en cheesecake gemaakt.

Groetjes,
Manon

byPetra said...

Bij mij ging het net zo, eerst geleend in de bibliotheek, en toen gelijk gekocht, ik vind het helemaal fantastisch. Ik vind het ook gewoon heerlijk om te lezen, hij heeft een tijdje naast mijn bed gelegen om te lezen voor het slapen gaan :-) Een van mijn favorieten zijn de citroen maanzaad cakjes, jummie!

xx Petra

Lila Lime said...

Ja, ik heb het boek nu bijna een jaar en het is mijn TOP boek.

Anonymous said...

Welbekend met Leila, ze is hier in Zweden uiteraard geregeld op de televisie. Leuk boek inderdaad!

Juul said...

Dit is mijn favoriete bakboek ever! Makkelijk, vaak toch anders dan anders en mislukt nooit. Ik heb er echt al veel van gemaakt (40 recepten). En ik snap niet dat het niet zo bekend boek is geworden. enkele toppers zijn de muffins, de hartige broden met bv geitenkaas en aardappel, de appeltulband en de amandeltaarten. Echt een topboek mét prachtige foto's.